2. marraskuuta 2012

Ane Brun / Nokia Blue Tent, Flow festival

Aika rientää ja minä yritän juosta tennareilla perässä - joskus onnistun, joskus en. Nyt unelmoin koulunpenkillä ja muistelen kesän lämmittävintä tapahtummaa, Flow'ta. Moni artisti sai sydämen värehtimään sen kauniin viikonlopun aikana ja siksipä palaan noihin tunnelmiin Ane Brunin siivittämänä. Kirjoitus on osiltaan jo elokuun aikaista, joten tuoreita sekä hautuneita mielikuvia luvassa!


Monilla hienoilla keikoilla olen elämäni aikana heilunu, mutta Ane Brun pysäytti minut koskettavimmalla esityksellä ikinä. Muistan vieläki sen tunteen kun kevyin askelin kuljeksin kohti Nokia Blue Tenttiä ja astuin sinisten pressujen alle - se sydämestä puristava henkäys pysäytti minut niille sijoilleen. Kukaan artisti ei ole koskaan vaikuttanut niin vahvasti mieleeni kuin Ane Brun tuona päivänä vai olikohan se jo ilta? Muistan kuinka kävelin seuralaiseni kanssa paikalle kesken keikan ja hapuilin näkökenttääni valkoiseen kankaaseen pukeutunutta artistia. Jokin näyssä ja musiikissa sai kaiken katoamaan - jokin oli veret seisauttavan kaunista!


Ane Brunin musiikki on kuulasta ja henkäyksen ohutta. Juurikin tämän Flow'n keikalla nähdyn puvustuksen ja maskin vaikuttavuus oli suuri, vaikka kyseessä oliki aikalailla puhdas pinta. Jopa screeniltä sai käsityksen siitä kuinka antaumuksella Ane laulunsa esittää. Jos joku jäi kuumassa teltassa kylymäksi, ei hän ymmärrä laulajattaren  kaikkensa antavuutta. Huh! Parasta herkkää antia aikoihin!

Ane Brun siis lämmitti kovasti - suosittelen kaikille, kaikissa tilanteissa!

Kuuntele ihastuttava Do You Remember ja nauti videosta!

Kuvat täältä ja täältä!

Rakkaudella, AG





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti