10. heinäkuuta 2013

Milesmore / Vadelmafest '13

Vietin muutaman viikon takaisen sunnuntain aivan toisenlaisissa merkeissä kuin yleensä. Päivä oli mitä mainioin - kiitos krapulattoman herätyksen (alan vahvasti kaartumaan absolutistin elämään - ajatus on mennyt mönkään jo moneen kertaan) sekä ihastuttavan seurani. Nautimma piknik-eväistä Koffin puistossa ja musiikista Alppipuiston Vadelmafesteillä. Jälkimmäisessä pääsimme todistammaa jo aiemmin blogissa vilahtaneen yhtyeen, Milesmoren live-voiman. Se lämmitti koleassa säässä istuvaa kansaa aivan kuin yhtyeen levy aina suihkun jäläkee.


Milesmoren tekkee erikoiseksi se, että vaikka mussiikkimakuni on kovasti muuttunut viime aikoina sinne elektronisempiin sekä unisempiin stratosfääreihin, niin siitä huolimatta poikain popahtava indie-lirkuttelu iskee - edelleenkin. No, levyä paljon kuunnelleena olin odotellut keikalle pääsemistä jo tovin, joten lähin liikkeele innostunein mielin. Odotin lämpöä, herkkyyttä ja pallomaisia soundeja - ja kaikkiin rukouksiini vastattiin. Mieltä lämmitti omien lemppareideni kuuleminen sekä yhtyeen pirtsakka esiintyminen. Litti peukku.

Kiitos siis Vadelmafestin poppoolle sekä Milesmorelle. Ilta päättyi musiikilliseen hymyyn ja tyytyväisyys väreilee sisimmässä edellee. Tavataan uudelleen.

AG


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti