30. tammikuuta 2012

Darwin Deez by Darwin Deez

Nyt on myönnettävä että olen jäävi sanomaan mitään levyn (mielettömästä) sisällöstä. Darwin Deez on kuuminta hottia niin ulkoiselta habitukseltaan (nokkamies Darwin Smith) kuin musiikillisilta taidoiltaan. Diamond's are girls best friends - not, Darwin Deez is. Sanokaa minun sanoneen.



Ryhmän levy on rakennettu varman päälle, hittipiisejä ja jumalaista ääntä. Jokin pyllyä hytkyttävässä melodiassa tekee mielen tanssimaan ja jalatkin vipattamaan enemmän kuin jumalanpalveluksessa. Mielessä kiertää iloiset tapaamiset ystävien kanssa ja samaan aikaan ihimettelen miten joku voi kirjoittaa että säveltää biiseistään jotain näinkin loistokasta? Olen myyty. Pitäisi ehkä kysellä suoraan yhtyeen pojilta mistä tullee se taika.

Kokoonpanon nimeä kantava Darwin Deez plättä ilmestyi vuonna 2010. Kokonaista julkaisua edelsi muun muassa kovasti radiosoitossa ollut Radar Detector -sinkku, jonka suosiota en yhtään mene kiistelemään. Soitanta saa hyvälle tuulelle, video on hulvattoman hauska ja nokkamies näyttää hyvältä (ihan ko voiski näyttää yhtään pahalta..) Pidän myös Smithin suussa soivista, hieman epävireisellä ulosannilla olevista korkeista äänialoista. Jokin niissä sytyttää. Vaihtoehtoiset soittimet, kuten käsillä taputtaminen, tuntuu ihimeelliseltä keksinnöltä näiden raitojen jäläkee.



Muutenkin muutamien (tuhansien) kuuntelukertojen jäläkeen plättä vain nousee ja nousee suosikkien listalla. Jos et ole vielä löytänyt yhteistä taivalta Darwin Deezin kanssa, suosittelen ottamaan ensimmäisen askeleen nyt ja rakastumaan ensisilmäyksellä. Et tule pettymään, koska tämä mies ei jätä sinua! Varsinkaan jos hankit esikoisteoksen itsellesi ja huudatat täysillä autossasi, varma nautinto iliman seksiä.

Tsekkaa Radar Detector -video!

AG

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti