1. helmikuuta 2012

Realism by Shine 2009

Oletko kuullut loistokkaasta suomalaisesta bändistä nimeltä Regina? Ai olet! No, Reginassakin vaikuttavalla Mikko Pykärillä on toinenki projekti tulilla ja hyvin onkin. Sami Suovan kanssa perustettu duo valittiin vuonna 2010 ensimmäiselle sijalle Tulevaisuuden tusinassa ja seuraavana keväänä, tarkemmin 4.5.2011, julkaistiin ensimmäinen pitkäsoitto Realism.



Pojat ovat turhan vaatimattomia musiikkinsa suhteen. Itse kuuntelin plätän ensimmäistä kertaa joskus viime marraskuussa ja lensin tuntemattomiin stratosfääreihin. Sammaan syssyyn myönnän olevani turhankin innokas Regina-fani ja tähän perään julistan rakastavani poikien rehellistä sekä ysärivaikutteista poppia, jonka avulla voi matkata kauas täältä jäätävästä Lapista. Musiikki soljuu jännällä tavalla eteenpäin; hiastellen mutta varmin askelin.

Nyt kun kyseessä on suomalainen erikoisuus, voin hypettää Paula Abdulin roolia levyn So Free -kappaleessa. Vaikka listahittejä takonut Abdul muuttaakin raidan kultaakin kauniimmaksi, uskoisin sen toimivan loistavasti ilimanki. Silti hypin joka kerta onnesta soikeana Paulan äänen ilmestyessä ilimaan. Himoitsen So Free:tä uudestaan ja uudestaan.



Nyt odottelen malttamattomasti seuraavaa levyä tulevaksi ja keikoillekkin halajan! Toivottavasti duo ehtii ilahduttaa myös suomalaista yleisöä jossakin välissä, tuntuu olevan enemmän kysyntää ulukomaan markkinoilla. Enkä kyllä yhtään ihimettele. Nyt keskityn nauttimaan jo julkaistuista biiseistä; opettelen sanat ulukoa ja hion ysikytluvun tanssimuuvit timantin koviksi!

Nähhää keikoilla, olen se hullu virveli-muuveineni! Nauttikaa! Ja pidetään peukut pystyssä poikien puolesta.

Tsekkaa So free feat. Paula Abdul -video!

Kuvat täältä!

AG

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti