17. huhtikuuta 2012

Aboa Sleeping by Burning Hearts

Se Burning Heartsin taannoinen Oulun keikka sitten jäi mutta onneksi on nauhotettu materiaali jota voi kuunnella repeattina ja kesän 2012 Flow jossa bändi aikoo vetää yhen hienon liven! JESS! Olen melkeimpä iloisempi tästä kuin siitä että mignon-munia saa nyt kaupasta vain eurolla! Elämä hymyilee ja maha paukkuu.



Burning Heartsin suosio ei yhtään yllätä..koostuuhan sen jäsenistö sentään Magenta Skycode:ssa, Cats On Fire:ssa sekä Le Futur Pompiste:ssa vaikuttaneista tyypeistä. Aboa Sleeping julkaistiin vuonna 2009 ja jo silloin kaksikko Repo & Ojala keikkaili niin New Yorkissa kuin Euroopan suurimmissa kaupungeissa. Aboa Sleeping on kerroksittainen tulitus rauhoittavvaa ja kaunista soitantaa joka tuo mieleen kuumat kesäpäivät. Levyä kuunnellessa haluaisin kirmata pitkin kimaltelevaa asflattia ja lepuuttaa ruumistani kostealla nurmikolla..juoda polttavalla hiekalla kylymää kalijaa ja nauraa päättömille vitseille. Olla kuin elämä olisi bestseller.



Aboa Sleeping on hienon kaksikon paljon puhutteleva esikoinen. Soundi vie mukanaan niin sanotusti mukanaan.. Revon ihanaisen äänen siivittämänä voisin kuunnella vaikka Taru Sormusten Herraa ja uskoa sen olevan jokin mielenkiintoisempi teos.. Vielä kun mukaan pistettäisi Ojala ja soittimet, olisi soppa hipomassa täyvellisyyttä. No, Burning Hearts hipoo täyvellisyyttä ellei paikoittan kipua sen yli. Mieleen painautuvat kuvat vielä syventää yhtyeen himottavuutta.

Minä nään yhtyeen viimeistään elokuussa Flow:ssa ellen jopa aiemminki! Koittakaahan tkei löytää tienne samaan tilaan tämän yhtyeen kanssa.

Tässä niinhin odotusten hetkiin: I Walked Among the Trees sekä A Peasant's Dream.

Kuvat poimittu täältä ja täältä!

Ilolla AG

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti