13. huhtikuuta 2012

The Magic Gift Box by Iiris

Arvatkaa kuka on juoksemassa Flow'hun Björkin perässä? Myönnän että en kauhiasti välitä naisen musasta, mutta ääni on kihelmöivän erikoinen vaikka onki kuin lapsen suusta tulevaa. Tykkään hulena ja siksipä tykkään virolaisesta Iiriksestäki.



Iiriksen äänessä on Björkin tavoin kovin omantakeinen sointi ja se soi korvissani kauniimmin kuin jouluvirret kirkossa. Äänen lisäksi laulajattaret jakavat uskomattoman lapsenomaiset kasvot, joiden suloisuuteen voisi hukuttautua. Varmasti iskee markkinoilla! Onneksi yksi asia erottaa naikkoset toisistaan : musiikin laatu. Se tärkein. Jos Björk tyrii musallaan niin Iiris sen kuin painaa päälle vaivalla väännetyillä sovituksilla ja hehkuvalla taikapölyllä. Poppiprinsessa taikoo laulullaan ympärilleen pilvilinnoja ja valkoisia ratsuja. Ajoittain jopa uskoo ratsastavansa valkealla yksisarvisella utuisissa metsissä - vai olenko syöny liikaa sieniä?



Olisi mahtia nähhä Flow'ssa kuinka Iiris hurmaa yleisön heleällä äänellään, Björkin jäädessä itkemmää takahuoneeseen.. Unenomaisia kuviahan saa kehitellä niin pitkälle kuin mielikuvitus värittyy ja todellisuudentaju säilyy. Aina pittää muistaa "You never know what might happen" joten odotellaan elokuuta.

Joka tapauksessa heräsin juuri tähän hetkeen ja maailmaan kauheassa inspiraatiotulvassa jonka aiheuttajana on Iiris ja hieno The Magic Gift Box -albuumi. Kaikkea hyvvää ja toivottavasti kohdattaa piakkoin!

Suosittelen kuuntelemmaa levyn kokonaisuuvessaan, mutta tässäpä teile lempparini: Glimmering ja Melyse.

Kuvat täältä ja täältä!

Inspiraation kourissa hymyilevä AG

PS. Big Bass Inside Me löytyy Facebookista ja Spotify:sta alinomaa päivittyvänä listana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti