2. joulukuuta 2012

Our Youth by Urban Cone

Yksi vuojen odotetuimmista albumeista on täällä (tästähän on siis vierähtäny jo tovi jos toinenki)! Intopinkeä Urban Cone -fani makkaa sängyssä ja vaakajammailee täpinöissää - aivan LOISTAVA levy! Tässä voisin nyt useaan kertaan toistella tuolla taivahilla asuvan herrasen nimeä, mutta kun sitä ei turhaan saisi huudella..jumantsuukka on järkyttävän kovvaa kammaa!


Urban Cone on siitä mielenkiintoinen yhtye, etten vielä nykypäivänäkään kykene yhdistämmää miekkosia Ruotsiin. Vaikka ruotsalaiset tekevätkin kaiken paremmin kuin me sisukkaat suomalaiset, on tässä soundissa ja fiiliksessä jotain isompaa kuin muissa naapurimaasta ponkaisevissa kokelaissa. Tämä on sitä mistä minä nautin ja seuraa etsiskelenkin yhtyeen Luleån keikalle joka pärähtää maaliskuussa - musiikillinen roundtrippi toimii aina!


 Ei tarvi ko pistää levy soimaan ja antautua hyvin Conemaiselle sielunmaisemalle. Kokonaisuus on juuri sitä mitä odotinkin, ehkä jopa enemmän. Ihka ensimmäiseksi ihastuin yhtyeen omaleimaiseen soundiin joka eroaa muista sillä ihanan makealla tavalla. Minusta biisien tunnelma on mukavan rento ja rauhoittava, juuri sopiva sängyssä makailuun ja katon tuijotteluun. Liputan myös vokalistin äänelle, kivoille lyriikoille sekä hittikamalle jota koko tuotanto on täynnä. Tiedättekö sen kun jokainen biisi jää heti mieleen? Tämä on juuri sitä!


Levy on kaunista kuunneltavvaa raita raidan jäläkee - huonoja tärppejä ei tälle levylle ole ängetty vaikkakin hieman harmittelen yhtyeen tuotannon timanttisimman biisin, Black Ocean:n, puuttumista tältä koko pitkältä plätältä. Aina ei voi voittaa ja saapahan syyn sille miksi hyllyssä notkuu useampi yhtyeen tuotos. Kyllä se ruoho on joskus vihreämpää aidan toisella puolen!

Nyt nautitte Black Ocean:sta, Freak:sta sekä Urban Photography:sta! Pojilla on muuten mahottoman hienot videot, kannattaa siis tsekata! Jos joskus alan röökimuijaksi niin sytyttelen omat kääreeni tähtisädetikuilla kuten Conen pojat tekkee Urban Photographyn videolla.

Kaikella rakkaudellaan, AG

Kuvat täältä, täältä ja täältä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti