27. maaliskuuta 2013

Hyvä Päivä by Samae Koskinen

Voe hyvvee päevää ko on miellyttävä levy! Jokin mairian näkönen hymy on juuri liimautunu kasvoille ja päätin rustata tämän samantien ettei vaan laimene tämän naaman aurinkoisuus! Mikään ei minua tännää estä - ei kyllä huomennakaa tai ikinä.


En ole lämmennyt Samaen aikaisemmalle tuotannolle lähes ollenkaan. Kuitenkin Hyvästä Päivästä aiemmin lohkaistu Spoon River haki minua niin moneen kertaan tanssiin, että jossain vaiheessa olin päästä pyörällä ja täysin hurmioitunut. Olisi melekein teheny mieli päästä iholle asti, niiko yleensä kuuman tanssin jälkeen. Niimpä päätin yrittää Hyvän Päivän kanssa ja makiastihan siinä kävi. Niin Spoon River kuin loputkin levystä lennättävät sinut kyynelteitse aurinkoiseen, hyvään päivään. Jopa maanantai tuntuu lämpöiseltä.

Samaen aidon katkuinen lyriikka ja hieman elektrobiittinen soundi tuudittaa juurikin sopivalla tavalla. Siitä miehestä huokuu omalaatuinen karisma - sellainen nallemaisen veitikkamainen. Sellainen nauravainen ja jalat maassa oleva. Miekkosella on myös varsin hurmaava soundi äänessään, sanoinko jo että hurmaava? Kiitos Hullusta Naisesta ja Olit kaikki -biisistä.


Hyvän teki päivästä tämä. Kiitos Samae. Niiaan tässä nätisti ja hymyilen.

Onnellisin mielin, Hullu Nainen aka AG

PS. Monta kertaa voi lyhyessä tekstissä jankata hyvää päivää - monta. No kai kaikki nyt tietää mikä levy sieltä levykaupasta seuraavana haetaan?

Kuvat lainasin täältä ja täältä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti