7. maaliskuuta 2013

Maaliskuun parhaat!

Pistettää taas jakkoo mitä loistokkaimmat keikat + muut häröt tapahtumat!

7.3. Tavastia räjähtää tanskalaisen The Raveonettesin sekä Black Lizardin voimin. Samaisena torstaina pohjosen hiihtolomalaiset voi nauttia Karri Koiran & Ruudolfin seurasta Levillä - menisin minäki!

Heti 8.päivä perjantaina suunnataan Jyväskylään tsekkailemmaa Big Wave Ridersin livekunto. Jälleen kerran suosittelen että te menettä paikalle minun puolesta, ja omastanne, koska voitte muistella noiden poikain alkutaivalta sitten kun soittavat Bonoa suuremmilla areenoilla.

Jos on hieman herkemmän musan ystävä, suosittelen lauantaille (9.3.) joko Samuli Putroa Levillä, Olavi Uusivirtaa Kuopiossa taikka Eva & Manua Helsingin Gloriassa. Mikään mainituista esiintyjistä ei jätä kylymäksi vaikka muutama fiiliskyynel saattaaki poskelle vierähtää. Onnekkaimmat löytävät ittensä Tavastian lauantaidiscon hulinoista niihin aikoihin kun ilta vaihtuu yöhön. Järkevimmät saattaa löytää Adamsista kunnon DJ-settien ääreltä - se on se mistä minut voisi löytää jos se vaan mahollista olis.

Harmi että sunnuntain Robinin Circuksen keikka on loppuunvarattu...

Seuraava viikko alakaa varsin lupaavasti kun tiistaina 12.3. Tavastian lavalta voi bongata niin Mirel Wagnerin kuin Swansin - taaskin näitä keikkoja joille ei itse pääse ja harmittaa niin pirun suuresti. Viikonlopun taas alottellee vanha suosikkini Disco Ensemble joka nähhään 15.päivä Kuopiossa ja Oulun lavoilla voit törmätä haukkuvaan Karri Koiraan. Samaisena perjantaina voit tulla kanssani Adamsiin kuuntelemmaa Discodromoa, Risto Gattoa ja Toni Haloa - jos siis haluat. Lauantaina me kaikki, sinäkin!, otetaan suunnaksi Beeffi ja siellä järkättävä kirppis. Sunnuntainaki herätää suhteellisen ajoissa iliman oloja ja matkataan iloisesti ratikalla Adamsiin, jossa meille tarjoillaan brunssikirppistä! Ruokaa ja löytöjä.

Ja koska elämä on todella epäreilu...juuri kun päätän matkani Helsinkiin, saapuu Tavastian lavalle Walk the Moon poijjat. Siis niimpä tietty! Mutta onneksi teillä muilla on mahollisuus rynnistää kattelemmaa noita ameriikkalaisia jätkiä torstaina, päivämäärä on 21.3. Kannattaa hakia liput.

Harmi myös että Adam Lambertin keikka on loppuunmyyty...mun lemppari! Mutta onneksi teillä 18 täyttäneillä faneilla on vielä mahollisuus mennä Tigeriin keikan jatkoille. Siis ehottomasti meette!

No nyt ko päästiin asiaan niin ne jotka ei Adamia pääse tsekkailee, suuntaa joko kommeitten Von Hertzenien keikalle Poriin tahi Tavastialle nauttimmaa Huoratronin seteistä. Von Hertzenin veljekset voi bongata myöskin lauantaina, mutta silloin täytynee matkustaa Seinäjoen suunnalle. Sammaa aikaa Matti Johannes Koivu ihastuttaa Korjaamolla ja tavalliseen tappaa Adamsista löytyy sitä kunnon tanssimusaa. Oululaisille tarjotaan maukasta ja harvinaista herkkua NEØVn muodossa nelivitosen yläkerrassa. Sunnuntaina voit maata krapulassa, tuntematon tyyppi vieressä ja ihimetellä eilisiä edesottamuksia. Toisaalta voit herätä ajoissa ja suunnata brunssille.

Loppukuusta Helsingin herroja hemmotellaan muun muassa Indian Trailsin voimin Siltasessa (tarkka päivämäärä on 26.3.) jonne suosittelen menemmää! Tai siis, tehän menette!  Jos joku on matkustelemassa Lontooseen päin 28.päivän hujakoilla niin lissää matkaasi Ja Ja Ja Clubilla esiintyvä Delay Trees. Täytynee muuten kirjotella kyseisestä clubista ja sen toiminnasta - tsekkaamisen ja hatun noston arvoinen mesta kyseessä! Myös täällä meijän pohjolassa tapahtuu keikkarintamalla ja 28.päivä tätä kyseistä kuuta voit suunnata Hertzenien keikalle Jykylään, Matti Johannes Koivun tunnelmiin nelivitoseen tahi Tigan sekä Jori Hulkkosen iltamiin Adamsiin. Ei pöllömpiä vaihtoehtoja nekkää.

Perjantaina voit maustaa elämää NEØVn johdolla Kuopiossa, Sami Suovan ja Teemu Fiilin kera Adamsissa tai maukkaan Samae Koskisen korvalääkkeen voimin Turus. Kuukauven viiminen mainitsemisen arvoinen keikka löytyy myös Turust - French Filmsin ja The Hearingin voi tsekata Klubilta. Lämpöä siis luvassa.

Livemäisin tunnelmin, AG

PS. Älkää suuttuko jos jottai unohtu! Mutta saa vinkkailla muista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti