29. huhtikuuta 2016

Prince of Assyria / Olohuoneklubi+, Galleria Hippolyte

WAU, WAU, WAU! Olen aivan sanaton.

Yhden ihanan viikon alkajaisiksi kävin nauttimassa ruotsalais-irakilaisen Prince of Assyrianin säkenöivästä äänestä sekä loistavista soittotaidoista Galleria Hippolytessa. Tunnelma oli hyvinhyvin intiimi ja kotoisa - illan takana olikin tänä keväänä aloittanut, uutuuttaan kiiltelevä, Olohuoneklubi (josta  myöhemmin tulossa muutama oma juttunsa.)


Olen kuunnellut Prince of Assyriania Missing Note -levyn tultua ulos vuonna 2009. Jo tuolloin miehen pehmeääkin pehmeämpi ääni teki sanattoman vaikutuksen, kuten myös muutamat maailman kauneimmat sanoitukset! Ei itkuilta voitukkaa välttyä, kun herra esitti ultimaattisia lemppareitani, Another love songin sekä Tears of joyn. Uudemmaltakin levyltä kuultiin monia tähdekkäitä kipaleita ja kaikeksi onneksemme saimme kokea aivan mieletöntä laulantaa! Siis voi luoja kuinka kroppa värisee ajatuksestaki. Jos herran ääni vaikuttaa jo levyllä, en tiedä mitä se tekkee livenä - kenties värisyttää, kihelmöi ja polttaa? Ainaki vakuuttaa, jos ei muuta.


Näin viikkojenki jälkeen olen onnellinen ja kiitollinen. Ilta oli ihana, sellainen taianomainen ja rempseä. Ympärillä valkoisia seiniä, kauniita tauluja sekä kupissa lämmin tee. Gotta love this kind of things!

PS. Juuri tämmöisille tilaisuuksille olisi kysyntää! Olispa palkitsevaa päästä itse toteuttamaan musiikkiin ja taiteeseen liittyviä tapahtumia, jotka tuovat yleisölleen iloa sekä lämpimiä fiiliksiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti