21. huhtikuuta 2016

Samae Koskinen / Ateneum-klubi

Oi, tästäkin on jo vierähtäny tovi jos toinenki, mutta Samae ja Ateneum ovat ansainneet tulla mainituiksi ja peukutetuiksi.

Oli pimeä ilta, lasi kuohuvaa, ystävä ja Samae. Loistavan illan menu? Ehkäpä. Kaiken kruunasi kuitenki korvapuusti - pieni makea hoikkana pittää. Ihan oma juttunsa oli eturivi ja loppuunmyyty ilta - aivan super kiva että Ateneum-klubi oli vetäny heti ekana iltanaan kahvion täyteen populaa!


Noh, Samae tuli, soitti ja lauloi. Kerto siinä sivussa muutaman paskan jutun, joille me tietty täydellä sydämellä naurettiin. Nautittiin nallekarhun loistavista sanoituksista, vaikka herran muisti tekikin välissä tepposia - sanat meinasi jäähä unholaan! Ymmärretään, oltiinha me kuumat kissat siinä eturivissä häiritsemässä. Onneksi Samae piti päänsä kylymänä ja jaksoi heittää lissää huonoa läppää.


Vaikka Samaen muisti tökki, ei se iltaa pilannut. Oikeastaan teki siitä rennomman ja lämpimämmän. Ja voi ne laulut ja ne salakavalat sanat! Niitä nyt ikävöin. Onneksi pian taas nautitaan ja nauretaan!

Kiitos Samae, kiitos Ateneum-klubi. I'll be back.

PS. Toinen Ateneum-klubin iltama järjestetään 29.4. klo 20. Siellä Ateneum-salin hurmaa Mirel Wagner. Suosittelen!

Kuvasta kiitos!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti