22. elokuuta 2012

Aves & Burning Hearts / Tavastia

Burning Heartsia olen hehkuttanu jo aiemmin - ei varmaa kaipaa sen kummempia selityksiä siitä miksi löysin itteni Tavastialta tuona kauniina iltana. Puhutaan tällä kertaa mielummin lämppärinä toimineesta Avesista - se kun ansaitsee huikeita sanoja ja pusuja!

Kuva täältä!

Avesissa kiteytyy kaikki se kihelmöinti jota mussiikissa arvostan. En ossaa sanua onko trion (?) jäsenet suuria neroja vai Hannu Hanhia, mutta jonkinlainen iloisuus ja onnekkuus on miekkosten soitannassa aistittavissa. Tietyssä tilanteessa ja seurassa uskaltaisin jopa myöntää ihastuneeni päätä pahkaa viipyileviin ja kaukaisiin soundeihin jotka vievät minua kiirettömille laitureille - mutta nyt tyydyn toteamaan vain että en muista milloin olisin leijunut niin miellyttävällä tavalla kuin tuona iltana Tavastian hämärällä tanssilattialla. Aves tuo säihkyvän hehkun kehoon ja täyttää päänki kauniilla ajatuksilla.

Huomaatkaa että edessä seisovalla tuntemattomalla tytöllä on minun tekemät korvikset korvissaan! ;>
Vaikka olin fanittanu pääkaupunkiseutulaista kokoonpanoa jo ennen kesäklubilla todistettua keikkaa, en ollut uskoa kuinka utuinen, viheltelyllä höystetty mussiikki voisi aiheuttaa suurempia tykytyksiä. Onneksi seuranani oli ihastuttava nuorikko, josta heti keikan alkumetreillä kuoriutui vesipestävä Aves-fani. Keskinäinen ymmärryksemme noita satumetsämäisiä sulosäveliä kohtaa on tuonut mukanaan tukea ja turvaa - en olekkaa mielihullu kuvitelmissani..

Hamuan edelleen niitä huurteisen raikkaita hetkiä pumpulipilvillä - niistähän Avesin mussiikki kertoo. Ja haluan kiittää miehiä nyt, kun en sitä Tavastialla kehdannut tehdä ihan kasvotusten, niistä elämyksistä, vihellyksistä sekä ihastuttavista sävellyksistä - KIITOS! Jatkakaa tietänne! Minä odottelen jospa eksyisitte vaikka Ouluun...

Kaikella kunnitoituksella ja rakkaudella!

Ikuisesti teidän, AG

 PS. Burning Hearts veti muuten myös hitonmoisen keikan! Onnekkaana nautin heistä Flow'ssakin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti