14. elokuuta 2012

Rubik / Kuudes aisti

Hyppäsin muutama viikko takaperin ratikkaan ja otin suunnaksi Kalliossa ensimmäistä kertaa järjestetyn Kuudes aisti -festarin. Lippu poltti kassissa, kun kiire oli Rubikin keikkaa kuuntelemmaa ja auttamasti olin myöhässä! Ratikan saavuttaessa oikean pysäkin, otin muutamia juoksuaskelia kohti Kuudennen linjan sisäpihaa ja onnekseni ehdin paikalle ennen viimeisiä hittibiisejä.

En siis ehtinyt nauttimmaa leggings-herrojen esityksestä alusta asti, mutta ne biisit jotka kuulin olivat täyttä kultaa! Kokonaiset 15 minuuttia mietin miksen ole luukuttanut miekkosia viimeisiin vuosiin? Minäkää en ossaa vastata siihen kysymykseen.. Jokin hassu ilo niistä glitterhousuisista ukoista huokuu että itekki häikäistyy. Eikä asiaan varmasti yhtään vaikuta hienot rytmit, riffit ja sanotukset.

Kiitän täydestä sydämestä Rubikin kuumia miehiä siitä että he ilmestyivät studion pimeydestä vetämmää Kuudennen aistin hienoimman keikan! GRR! Ja te jotka ette tullee paikalle: menetitte jotain tajunnaräjäyttävvää. Nyt ootellaan mielenkiinnolla jatkaako tuleva levy aikaisempien albumien tykitystä vai mennäänkö huonompaa/parempaan suuntaan. Se jää nähtäväksi!

Stay turned, tulossa könäsiä kertomuksia viimeisten Helsinki-viikkojen menoista. Luvassa mm. katsaus Flow:n kovimpiin keikkoihin!

Rubikmaista loppukessää, AG


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti