24. syyskuuta 2012

Time Capsules II by Oberhofer

Kirjoitin tähän jo lyhkäisen esittelyn Oberhoferista, kunnes tajusin että pissasin kaikkia linssiin. Siinä ytimekkäässä tekstissä mainitsin yhtyeen tulevan Saksasta vaikka kotipaikka on New Yorkin ihastuttava Brooklyn. Mainitsin myös lempibiisini olevan Haus, joka kyllä onkin totta...


No, nyt kun korjasin asian, jutellaampas tästä 2008 perustetun bändin esikoisalbumista. Time Capsules II ilmestyi iloksemme tämän vuojen alkupuolella eikä levyn sisällössä ole mittää valittamisen aihetta. Pidän varsinkin heti ykkösraidan aloittamasta raikkauden pimputtelusta ja vokalistin hemmetin miellyttävästä äänestä. Kunnon rummuttelut sekä miellyttävät kitarasoundit vievät mennessään - tuntuu jopa että yhtye olisi huomattavasti kokeneempi kuin mitä todellisuus kertoo.


Levy on menevä kokonaisuus arkea ja elämää. Kaikkea ei aina tarvi kaunistella kun mukaan laitetaan iskevät biitit ja loistavat sanoitukset. Hassua sinänsä että minut saatiin ihastumaan iskevyydellä, kun yleensä lämpenen viipyileville ja unenomaisilla mielikuville..No, katsotaan mihin suuntaan Oberhoferin tulevaisuus kääntyy - ehkä joku päivä näemme poijjat Suomen suvessa!

Tässäpä lempikipaleeni Haus! Suosittelen kyllä tsekkaamaan muutkin.

Väsyksissä oleva AG

Kuvat lainasin täältä ja täältä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti