30. syyskuuta 2012

Face of God & Satellite Stories / Korjaamo

Huuh, Lontoo on koettu ja viikon mittainen känni katkaistu - vihdoin on siis aikaa takertua viikon takaiseen keikkaan Korjaamon sykkeessä. Tuo perjantai-ilta oli siitä mielenkiintoinen että juuri esikoisalbuminsa julkaisseet Oulun indiepoijjat tulivat tanssittammaa pääkaupunkiseuvun nuorisoa. Kukapa jättäisi välistä kotiseuvun Satelliittien levykiertuetta? Ei ainakkaa me. (:

Olin jo aiemmin kuunnellut ahkerasti Phrases to Break the Ice -esikoisalbumia (täälläkin tulossa jonkinlainen arvio jos on tullakseen) ja tunsin sisällön meleko hyvin. Poikien aiemmilla keikoilla ravaaminen toi mukanaan omanlaista tuttua turvallisuutta ja niimpä ollen biisit sanoituksineen tuntuivat tulevan jo omasta selkäytimestä. Olen alusta asti pitänyt poikain party indiemäisestä menosta ja tälläkin kertaa tarjolla oli varsin säkenöivä ja jalkoja värisyttävä keikka, silti tälläisenä keikkakonkarina meinasin kokea lieviä kyllästymisen tuntoja kun joukosta ei niinkään löytynyt uutta vaan vanhoja hienoja kappaleita uudelleen miksattuina versioina. Mahtui mukaan myös eräs helemi joka onkin soinut päässäni koko viikon - poinsit Scandinavian Girlsistä.


Kaiken kaikkiaan nautin olostani alakoulun jumppasalimaisessa Korjaamossa ja saatiinkin hankittua Hopeen levyyn koko bändin nimmarit - oma on vielä varsin uuven hohtoisessa ulukomuodossa odottelemassa pääsyä auton levysoittimeen. Kalija ja Jack maistu pehmeiltä, kroppa leijui höyhenen lailla sekä mieli pysähtyi jonnekki päätepysäkin tienolle. Lähtiessä ulukona ripotteli vettä ja ystävän laukusta löytyi juuri yksi fiilistelyrööki kruunaamaan yöllisen paikan vaihdoksen. Toivottavasti Satelliititki sinkoavat tahtiensa ja levyn ansiosta avaruuteen asti. Keep it going on!


Ah, lämppärinä toiminut Face of God ei lämmittänyt minun sisintäni, vaikka ovatkin kuulemma aika kovvaa kammaa. Keikan ajan mielessä pyöri lähinnä vokalisti/kitaristin sensuellit tatuoinnit. Pointsit niistä! Ehkä yhtye kaipaa lähempää tarkastelua tulevaisuudessa..mitäänhän ei voi päättää ennenkuin kokeilee kunnolla.

AG

Kuvat täältä ja täältä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti