25. maaliskuuta 2012

Alexander in Paris / Afrikka12, Kuusisaaren paviljonki

Eilen oli niin surun ku ilon ilta. Lauantaille oli tarjolla Musixinen klubia 45:sessa, jossa lavalle nousi ihanempaaki ihanempi Burning Hearts mutta sammaa aikaa edessäni siinsi Kuusisaaren paviljongissa järjestetty AFRIKKA12 -tapahtuma, jota oli siivittämässä useat hienot artistit. Valkkasin sydän verellä Kuusisaaren hyväntekeväisyysmenot enkä pettynyt kovin suuresti..ainakkaa ko en kuvittele mimmoset setit Burning Heartsilla oli tarjolla. Joka tapauksessa ajattelin jakkaa lyhyelti ajatuksiani näkemistäni live-vedoista! Jokainen tullee omana juttunaan, joten elekääpä turhaa pyörikö rallia housuissanne jos otan rauhallisesti kirjottelussani.



Saavuttiin Kuusisaareen heti kuuen maissa ja saimme heti nautinnollisen hetken Massi Ahtisen herkkää laulu-kitarointia. Itselle jäi jostain syystä mieleen biisi joka käsitteli yksinäisyyttä. Onneksi en ole itkijätyyppiä, joten jäi ne kyyneleet vierimättä. Mies veti kuitenki melekee täyven kympin suorituksen, pojot!

Kesken kaiken herkkiä nautintohetkiä siirryimme yläkertaan tsekkaamaa raahelaisen Alexander in Paris:n tämänkertaisen kunnon. Ei ollee pojat hankkinee salilta entistä näkyvämpiä lihaksia, mutta mussiikki lämmitti mieltä yhtä kovasti ko ennenki. Tanssijalakaaki vipatti vaan ujous astui voimaan eikä kantti kestäny suuren suurta lattiaa. Hieman nyt harmittaa!



Poikien tunnin mittainen setti oli toimiva eikä Arctic Monkeysin coveri yhtään vähentäny tunnelmaa tai kokoonpanon hienoutta. Bändin soitossa on jottai helppouden tunnetta eikä asiaan varmaankaan vaikuta soittotaidot tai vilpitön halu ilostuttaa yleisöä. Pistin silimälle myös toisen laulaja-kitaristin mielettömät kitarat ja toisen täyvelliset Chelsea-bootsit! AH, pienestä voi katsojaki ilonsa irti saaha.

Kolomas kertahan se toden sannoo ja tällä kertaa se taisi meinata sitä että jatkan poikien keikoilla käyntiä. Kyllä oli raahelaiset hipsteripojat taas niin räiskylieskoissa!

Tässäpä pienoinen maistiainen poikien studio livenä!

PS. Pojat on muuten pistänee EP:n ulos viime elokuussa. Hankkikaa se!

Kuvat täältä ja täältä!

Illasta vielä väsynyt AG

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti