29. maaliskuuta 2012

Arabia Arabia / Afrikka12, Kuusisaaren paviljonki

Hämmentävvää etten ole aiemmin maininnu Arabia Arabiaa blogissa - olen kuitenki päässy todistammaa livejä useasti ja kerta kerralta saanut entistä suurempaa nautintoa. Korjataampa siis tämäki vääryys ja puhutaa bändistä kunnola!



Törmään tähä oululaiseen trioon aika ajoin niin keikoilla ku ihimisten huulilla. Itse näin poijjat ekkaa kertaa joskus vuosi takaperin ja kun hehkutin elämystä äidilleni sain tietää että hän oli nauttinu Arabiasta jo minua ennen.. Ylläristä toivuttuani olen kuullu että yhtye vetoaa moneenlaiseen kuuntelijaan ja onkin pakko myöntää että Sinisen kaapin hienouvesta huolimatta liputan himppusen verran enemmän Arabia Arabian tulevaisuuvelle. Ehkä syy löytyy rauhallisemmasta meiningistä tai näkyvämmästä punaisesta langasta.

Pojat on lavalla karismaattisia mutta vähäeleisiä esiintyjiä ja soundi on friikihtävän miellyttävvää. Ponteva tempo ja vokalisti Konstan omalaatunen ulosanti tuo uusia ulottuvuuksia biiseihin. Yhtyehän koostuu kolomesta suht. nuoresta uroksesta, joiden luultavasti kuuluuki tehhä mussiikkia elämäntyönään tai ainaki huomattavana sivuprokkiksena. Näin kitaroita rakastavana ihmisenä voisin itkeä itteäni jopa uneen koska poikien triosaa soitetaan (vaan) rumpuja, koskettimia sekä bassoa..mutta jostain syystä en ole etes ajatellu asiaa ennen Afrikka-iltaa. Eikä se sillonkaa haitannu. Kohta pyörrän puheeni kitaroiden hienouvesta.



Suosittelin kaikkia tsekkaamaan ihimeessä Sinisen kaapin live-vedot ja suosittelen aivan yhtä lämpimästi Arabia Arabian samaisia. Kummanki keikoilta voi saaha yllättäviä insipaation puuskia, kiitos kaikille pojille niistä!

Saatte nautinnoksi yhen videon: KLIK KLIK!

Kuvat täältä.

PS. Nähhää huomena taidenäyttelyssä!

Makuelämyksiä lupailee AG

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti