26. maaliskuuta 2012

Funksons / Afrikka12, Kuusisaaren paviljonki

Juuri kun pääsin sanomasta etten ole millään solullani räpin ystävä, villiinnyin täysin (OlliPA &) Funksonsin menoissa! Se tuli ku tähti kirkkaalta taivaalta ja sädehti koko kroppaan. Nyt mietinki että häätyykö pyörtää sanat vai vaivunko vaan epätietoisuuteen omista mieltymyksistäni..

Ihimettelen nykyää aika ajoin Oulun musiikkiskenen monipuolisuutta ja hienoutta. Jälleen kerran heräsin vanahaan virteen joka muistuttaa ettei ikinä kannata jumiutua tiettyyn genreen tai tiettyihin bändeihin, vaan kannattaa kalastella uusia sekä erilaisia tuulia. Allekirjoitan ajatuksen täysin.. Siksipä jäin lauantaina seisommaa Kuusisaaren paviljongin yläkertaan vaikka Funksonsin tyyli ei tuntunut omimmalta itseltäni. Räpillä höystetyn funkin kajahtaessa ilimoile muutin mieleni..

Häpeissäni tunnustan nyt että minut on kyllä kututtu lukemattomia kertoja facebookin avulla OlliPA & Funksoneiden iltamiin, mutta räp-osio kokoonpanon sivuilla on aina aiheuttanut aivoissani reaktion jonka toimesta olen painanu "declined" nappulaa ja unohtanu koko asian. Häpeä ja harmitus on Afrikka12:sen jäläkee ollu suurempi ko elefantin korvat. Nyt viisastuneena en enää ohita räppi-funkkia vaan lähen ilolla sheikkaamaan bootya.



Oululainen Funksons on siis loistavvaa funkkia esittävä yhtye, jonka kanssa lavalla nähhää yleensä muutama räppäri, mukaan lukien OlliPA. (Pojoja ihanasta Oulun murteesta!) Keikan alettua olin hämmennyksestä huolimatta heti mukana! Loistokas soundi veti mukaansa ja nauru kajahti ilimoile hymyn siivittämänä. Ryhymän energian värisi iholla ja ihmisten mieletön heittäytyminen oli mahtavvaa. Kokoonpanon tanssitava tempo oli omiaan ajelehtimiseen tanssilattian laidalta toiselle - ite en kokeillu, mutta olisi ehkä sittenki pitäny.

Joka tapauksessa AHAA-elämyksiä kokeneena suunnistan seuraavallekki keikalle! Enää en ohita kutsuja vaan oon täysilä mukana ja toivon teijänki olevan! Laajentakkaa musiikkimaailmaanne niin voitte löytää aarteita joista ette kyenny etes unelmoimaa.

Parit juutube-biisit: Alamua ja Kaamos.

Kuva täältä!

Hyvin onnellinen ilime kasvoillaan.

AG

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti