13. maaliskuuta 2012

Year Gone / 45 Special

Aika rientää ja niimpä kirjottelen vähän liian myöhässä.. Joka tapauksessa tällä kertaa on aiheena oululaislähtöinen kokoonpano, jonka päämajana toimii tätä nykyä kaunis pääkaupunkimme Helsinki. Onneksemme tai yllätykseksemme löysimme itsemme viikko sitten 45:sta kyseisen bändin keikalta. Parin epäonnistuneen yllätyskeikan vuoksi olimme hieman kauhuissamme..varsinkin lämppäribändin muistuttaneen suuresti noita edellisiä näkemiämme livevetoja kyseisessä juottolassa, mutta kerranki koimme iloisia hetkiä! Vaikka yhtye ei kitaroikkaa ommaa lempparityyliä, nautin silti hienosta live-mussiikista ja jännästä tunnelmasta. Ja tällä kertaa keski-ikäisetkin osasivat käyttäytyä!



Yhtye kertoo sivuillaan soittavansa energistä, englanninkielistä rock-mussiikkia ja yhdyn täysin tietoon. Itselle mieleen nousi heti Foo Fighters - taitaapa poijjat kerätä vaikutteita muun muassa juuri kyseisen kokoonpanon suunnalta. Kivan soundin lisäksi (muutamien) soittajien tanssillinen tausta sekä oululaisuus innosti tutustumaan poikiin hieman enemmänki.

Itse live-veto ja siinä kuullut biisit lämmittivät alkuiltaa varsin kivasti, eikä energinen poppoo voinut jättää kylymäksi vaikkei varsinaisesti fanittanutkaan tuotantoa. Itse sytyin myös hienoista kitaroista (!!), aivan kuin siis tietäisin niistä kapineista mittää..juuri ja juuri ulukonäkö merkkaa. Bändin ulkoisessa habituksessakaan ei ollut suurempia aukkoja, joka tietty parantaa yhteneväisyyden tunnetta ja parantaa sanoman purettavuutta.

Odottelen mielenkiinnolla uusia törmäyskursseja tapahtuvaksi. Voisin tsekata miesenergiaa uudemman kerran! Fania pojat ei minusta kuitenkaan saanee, eivätkä sitä koskaa tule saamaankaan. Tärkeintä on lämmittävä musiikillinen ilosanoma!

Kuva lainattu täältä!

AG

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti