31. maaliskuuta 2012

Stache / Afrikka12, Kuusisaaren paviljonki

Afrikka12:sen meiningit alakaa olla purettuna, mutta vielä viimeisenä muttei pisaraakaan vähäisempänä oululainen Stache! Stacheen törmäsin Afrikassa toista kertaa eikä törmäys aiheuttanu tälläkään kerrala traumoja vaan lähinnä korkian tanssifiiliksen ja sekaisen onnellisuuven. Tiedättekö sen tunteen kun naamalle syntyy hölmistyny vino hymy ja silimät kiiluu? Juuri siltä tuntui!



Stachen urokset soittavat funkahtavvaa indiepoppia tai jottai sinnepäi. Yhtye on äärettömän iloista sakkia, välillä jopa eppäilin heijän lirauttelevan housuihin omissa nautinnoissaan. Bändin korkeitten fiilisten lisäksi poikien soittotaidoista ei ole pahhaa sanomista..pidän kovasti myös Stachen hauskoista biiseistä joissa on hyödynnetty koko kokoonpanon laulantaa. Perinteisen tasapaksumaisen kuorolaulannan sijaan yhdessä laulaminen tuo uusia ulottuvuuksia ja vie viestin perille asti. Jopa laulajan melekee epätoivonen äänensointi hykerryttää kuuntelijaa.



Yhtyeen urokset ovat kuulemma tekemässä ensimmäistä albumiaan - jään odottelemmaa malttamattomana sen tulemista koska auto huutaa jo uusia levyjä kulutettavaksi. Stachen mussiikilla voisi matkatkin mennä tanssien.

Ja koska bändi keikkailee ahkerasti, kaikki nostavat pyllynsä ylös sieltä sohovan tai sängyn pohojalta ja ottaa suunnaksi menot joista löytyy tämä poppoo heilumasta. En luppaa poikien puolesta kuumia lanneliikkeitä, mutta Afrikassa nähtiin bleiserin riisuminen! Kannattaa siis suunnata paikalle katsomaan mitä seuraavalla keikala on tarjota.;>

Ettikää juhulahumuja tästä! Jossette löyvä, vika on teissä!

PS. Joko kyllästyttää Oulusta sinkoavat yhtyeet? Lupaan kautta kiven ja kannon että asiaan tullee muutos ja blogisti lähtee tutustummaa muitten maitten musiikkiskeneihin.

Kuvat täältä!

Iloisin terkuin AG

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti