21. maaliskuuta 2012

The Mustache Mozart Affair by Steaming Satellites

Ilmiömäinen! Ylivoimainen! IHANA! Hienointa mussiikkia valovuosiin! En tiijä miten muuten kuvvailisin itävaltalaisen Steaming Satellitesin tuotantoa. Heti ensimmäisten piisien jäläkee olin myytyä naista - aivan kuin rakkautta ensisilmäyksellä. Huhhuh. Vieläki väreet kulukee selekäpiitä vaikka ensimmäisestä kuuntelukerrasta onki vierähtäny tovi jos toinenki.



Yhtyeestä ei palijon tietoa heru, mutta Itävallasta tullaan ja viiden (kolomen) miekkosen monitoimibändistä on kyse. Urokset soittavat montaa soitinta ja ultimaattiset musiikilliset lahajat kyllä kuulee kun levyä kuuntellee! Rakastuin täysin ihailtavaan elektroniseen indieen, joka hetkittäin kuulostaa jopa kellaribändin ensimmäisiltä harjoituksilta. Laulajan äänessä on jännä rikkinäinen viba, josta en täysin saa kiinni mutta nautin siitä sitäki enemmän! Voin vain mielessäni piirtää kuvvaa siitä miltä nämä viisi ukkoa näyttää ja kuulostaa baarien sekä festareiden lavoilla - luultavasti liian hyvältä ollakseen totta! Yleisöki luultavasti luulee palanneensa menneiden vuosikymmenten iltoihin, jolloin turha murehtiminen oli out ja kuumat viiksimiehet in.



Näissä iloisissa väreissä jätän jutun lyhkässeen! Ihan vain ettei mene suosimiseksi..

Tsekatkaa kuitenki nämä kaksi videota: Witches ja The Sea. Lennätte ajassa taaksepäin jonnekki kuun paremmalle puolen - kuka tästä voi olla tykkäämättä?

Kuva täältä ja täältä!

Kaikessa höyrypäisyydessään, AG

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti