26. maaliskuuta 2012

Pummiharmonia / Afrikka12, Kuusisaaren paviljonki

Haluaisin välistä kirjottaa huonoista musiikkikokemuksista, mutta valitettavasti saan aina sumplittua itteni vaan (suhteellisen) hyviin elämyksiin. Tai ehkä se on tämä ylipositiivinen elämänasenne joka löytää kaikesta jottai hienoa sanottavvaa! Tai vaan loistava vainu löytää mahtavvaa mussiikkia elämään.

Törmäsin lauantain Afrikka12 -tapahtumassa ensimmäistä kertaa oululaiseen räppiä laukovaan Pummiharmoniaan. En ole millään solullani räpin ystävä, suoraan sanottuna en oikein etes ymmärrä kyseistä genreä..silti lämpenin! Oli iso ylläri itelleniki! Voin vedota hieman myös tunnelmaan jota oli siivittämässä innokkaat räppiystävät - siihen meininkiin oli pakko samaistua.

Räppiryhymä oli kaiken kaikkiaan aivan hyvä, mutta ei niistä oikee mittää irti saanu. Ainoa mieleen jääny asia oli puolukkahillo, hirvenpaisti ja menevä meininki. Tietty neki voi ajatella monella eri tavalla hyviksi tai huonoiksi. Vaikka hieman lämpesin, ei se kuumuuteen asti yltäny. Silti en kadu vaikka aikaani kulutin Pummiharmonian hienoja biittejä ja hymyilyttäviä lyriikoita kuunnellessa!

Koska pojista ei kuvia löytyny, tässäpä Viimeisii.

AG

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti