10. maaliskuuta 2012

Sininen kaappi / Nuclear Nightclub

Keikasta on kulunut jo viikko. Tiedän, toimin hittaasti. No, joka tapauksessa halusin ehottomasti jakkaa tämän kyseisen yhtyeen levyjulkkarikeikan fiilarit ja sen aiheuttamat ilonväreet. Bändi on oululainen (yllätys yllätys!) ja jäseniä yhtyeessä on kuusi kipaletta. Nuoresta iästään huolimatta poikien soundi on ennaltanäkemättömän ärsyttävää, mielenkiintoista ja korvia kirvelevää, joka ei yhtään ole huono juttu vaikka siltä voisi kuulostaa.

Viikko sitten yhtye järjesti oululaisessa juottolassa levynjulkkarikeikkansa liittyen ihka ensimmäiseen pitkäsoittoon nimeltä Foliotracks. Meno oli rajua ja kokonaisuus kauniisti mietitty. Tunnelma keikalla oli käsinkosketeltavan riemastunutta ja yleisö nautti täysin rinnoin täyvellisesti mietitystä showsta. Pojat soittivat koko levyn tuotannon illan aikana ja varmaan siitä johtuen ilta olikin hallittua kaaosta, josta ei voinut perääntyä. Kaikista ihaninta oli yleisön mukaansatempaavuus, ei vain voinut seiso tikkusuorana naama mutkilla!



Oli kivvaa huomata että itse soittajatki olivat hieman rentoutuneet vanhaan verraten ja näyttivät nauttivan omasta pienestä suosiokliimaksistaan. Mikäpä sen mukavempaa kuin onnelliset soittajat ja sekasortoinen musiikki.

En tiedä kuinka saisin iskostettua kaikkien otsalohkoon että jos joskus on mahollista mennä ja nähhä bändi livenä, suosittelen sitä äärettömän lämpimästi! Suosittelen sitä myös niille, jotka eivät välttämättä mussiikista syty koska yhtyeen livevedot on vaan niin intensiivisiä, ettei niitä kannata skipata!

Iloa ja onnea pojille! Toivotaa rikasta keikkavuotta!

Tässäpä hieman haastatteluvideota LestaTV:n toimesta!

Kuva täältä!

AG

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti