13. helmikuuta 2012

Break Up by Pete Yorn and Scarlett Johansson

Levy joka nauhoitettiin 2006, mutta julkaistiin kolome vuotta myöhemmin, 2009. Levy joka varmasti jakkaa runsaasti ihmisten mielipiteitä, kuten samankaltaiset yhteistyöt aina.. En itsekkään ole koskaan ymmärtänyt näyttelijättärien pakkoa saavuttaa laulajan ura, sillä suurinta osaa kastista ei ole siunattu jumalaisena äänenä tai taituruutena etes esittää olevansa suloääni. Mutta Scarlettin kannattajana olen kiinnostunut, en rakastunut.



Scarlett Johansson on jollain hassulla tavalla saavuttanu meikän mielenkiinnon ja nainen majaileekin tietokoneen näytöllä. Kauniina, viehättävänä. Siksi eppäilenkin naisen taitoja tehdä mussiikkia. Olen iloisesti yllättynt Yornin kanssa tehdyn yhteistyön tuloksesta, MUTTA se ei vie mukanaan. Siitä nauttii, mutta siitä ei jää muistijälkiä. Suoraan sanoen se junnaa paikallaan sydänsyövereissä, eikä aiheuta tuntoja. Pieniä eikä syviä. Ajatus harmittaa, koska jollain tasolla olisin toivonut parempaan. Huumaavampaa. Luulisi että rikkonaisesta rakkauvesta ja pistävistä tunteista saisi aikaan jotain vaikuttavampaa.



Pakko kuitenkin myöntää että soitanta on kohillaan, Scarlettin äänessä on jotain joka kiehtoo ja silmissä pyörii kuva naisesta muhkeine huulineen, vaaleat hiukset hulmuten. Joissakin naisissa on sitä jotain. Vaikka levy vetikin minut puoleensa naisen voimalla, väitän että Pete Yorn ei ole yhtään huonompi vaihtoehto olla kiinnostunut plätän sisällöstä. Uskallan kuitenki väittää että vaikka kuuntelisit pitkäsoiton uuvelleen ja uuvelleen, et siitä mittää sen isompaa saa. Lähinnä tuhlaat aikaa turhuuksiin.

Ehdotan kuitenkin kokeilemaan. Take a chance, you never know what might happen.

Tässä kohtuullisen sutjakka video!

Kuvat täältä ja täältä!


AG

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti