11. helmikuuta 2012

Elämä mussiikista vai mussiikki elämästä? by AG

Mussiikki. Pieni sana, iso merkitys.

Kun aamulla heräsin tanssintäyteisen illan jälkimainingeissa, kaipasin ensimmäisenä mussiikkia. Jokaikinen aamu koen tuon saman tunteen. Olen mussiikin suurkuluttaja, myönnän. Kulutan sitä niin Internetin loistavista musiikkipalveluista, Spotifyista, radiosta ja peruslevyiltä. Unohtamatta mahtavia keikkaelämyksiä. En ole erityisesti minkään bändin fani, olen musiikin fani. Tuen sen tekijöitä hankkimalla musiikkini laillisin keinoin. Arvostan musiikkojen tekemää työtä, enkä halua sen vaipuvan katoaviin luonnonvaroihin.

Elän mussiikin tahtiin. Peruspäivä alakaa herätyksellä, joka tapahtuu yhden lempparikappaleen avustuksella. Kun silmäni mä auki saan..lalalaa, aukaisen tietokoneen ja Spotifyn. Teen aamutoimet tanssien ja fiilistellen. Siihen kuluu tunti. Spotify hiljenee vasta kun olen lähtövalamis eli ulukokamppeet vedettynä niskaan, kengät jalassa. Koitan liikkua sutjakkaasti autoon, jossa odottaa pino levyjä. Valkkaan sillä hetkellä eniten puhuttelevan ja työnnän soittimeen. Äänet lujalle ja matkaan. Laulan, tanssin ja fiilistelen autossakin. Kouluun saavuttua tulee 6 tunnin hiljaisuus. Olo ei ole kotoisa. Tuntuu että jotain puuttuu. Riennän autoon, vaihdan levyä. Hymyilen nautinnosta. Kotona Sporify aukeaa aamuisen jäljiltä ja soittaa raitaa raidan perään nukkumaanmenoon saakka. Joskus jos kärsin kovista uniongelmista, pistän iPodin korville ja nukun musiikkia kuunnellen. Kirjoitettuna tämä tuntuu ihimeelliseltä. Olen todellinen suurkuluttaja.

Eilisilta oli iloinen. Join pari kalijaa. Lähdin ystävä käsipuolessa 45:seen sheikkaamaan Boomfiren merkeissä. Koko yö meni vatkatessa. Voin kuvitella etten ole vetävä näky tanssilattialla, mutta Who cares? Minusta tärkeintä on nauttia ja nauraa. Molempia tein eilen, isosti! Ja samalla kulutin rutkasti kaloreita.

Olen onnellinen että meillä on hienoja artisteja jotka suoltavat elämämme täyteen monenmoista mussiikkia. Se antaa paljon, joten mikset sinäki antaisi, etkä vain ottaisi? Aion jatkaa keikoilla juoksemista ja kesästä on kasvamassa festareiden täyteinen spektaakkeli. Odotan innolla!

Rakkaudella, AG

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti