26. helmikuuta 2012

Illumination by Miami Horror

Ahh, jatketaan edellistä linjaa ja käsitellään jälleen erästä hienoa nelihenkistä poppoota, joka sinkoaa Australian aroilta. Yhtye kantaa jännää nimeä ylpeydellä; Miami Horror..jostain syystä yllätyin kun ensimmäisen kerran tajusin orkesterin tulevan Australiasta - olin päässäni rakentanut kuvan Yhdysvaltalaisesta nelikosta jotka soittavat Miami Vicen hengessä. Meninkö väärään? Myönnän..



Nyt kun olen sisäistänyt bändin alkuperän, olen nauttinut täysin rinnoin poikien mussiikista. Tämä ensimmäinen pitkäsoitto Illumination on hyvin rauhallisella soundilla rakennettu kokonaisuus, joka vie iloisiin rantapileisiin Miamin kupeeseen. Mielessä saattaa pyöriä kuva hipsterinuorista ottamassa aurinkoa, pelaamassa kummallisia pelejä ja juoksemassa vedessä; omituisen tavallisia hetkiä loistavan musiikin tahdissa.

Vaikka biiseistä ei löydy niin sanottuja kliimaksikohtia, ei se tylysääkään ole vaan hyvinki monipuolista soitantaa rauhoittavalla rytmillä. Tällaisella tanssijatyypilläki on omat tarpeensa hitaalle ja unelmointiin kannustavalle musiikille. Illumination albumi on juuri yksi näistä unelmiin sysäävistä levyistä, joiden tehokuuntelun jäläkee uskoo saavansa kuunki taivaalta.



Tänä aamuna en kykene sepostelemaa tämän henkevämpiä, vaikka pitäisi. Miami Horror ansaitsisi kaiken yltäkylläisen arvostuksen osakseen ja kauniita sanoja minun suustani. No, palataan joskus uuven levyn tai live-meiningin innoittamana!

Nyt nautitte hämmästyttävästä ja herkästä Sometimes-videosta ja tsekatkaa muutki levyn raidat!

Kuvat täältä ja täältä!

Kaikella kunnoituksella, AG

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti