12. helmikuuta 2012

Team Me EP by Team Me

Aamulla iski pakottava tarve jakkaa tämä hienous johon tutustuin randomina jokunen kuukausi sitten. Löysin sielunveljeni. Bändin nimi on yksinkertaisen karu, Team Me. Mussiikki on kuitenkin kaukana karuudesta. Se on tanssittavvaa indiepoppia, jossa on ripaus jotain sädehtivää taikaa. Puree minuun.

Bändistä ei löyvy mahottomasti tietoa eikä se yritäkkää löytää tietään musiikkimaailman huipulle. Kokoonpano on merkinnyt pääkallopaikakseen Oslon, Norjan hienon, mutta hintavahkon pääkaupungin. Pakko myöntää että soundi on hieman skandinaavinen..mutta hienompaa on että näistä kylymistä maisemista nousee iloisia indieheppuja + heppuja ruodussa pitävä tyttönen. Arvostan!



Ensi viikolla koittaa hieno hetki, kun bändi julkaisee ensimmäisen pitkäsoittonsa. Olen odottanut..vaikka en kyllä ole vieläkään kyllästynyt EP:n sisältämiin raitoihin. Päinvastoin! Jaksan löytää uusia jekkuja samojen biisien syövereistä. Josku löyvän ne samat jekut uuvelleen ja uuvelleen, joka kerta yhtä mielissäni. No, tulevasta pitkäsoitosta..odotan sen olevan yhtä miellyttävää ja tanssittavaa, jossa on mukana taikaa. Niitä pieniä säkenöiviä paloja. Itse pidän kovasti yhtyeen vaihtelevasta tempon käytöstä ja laulajan kirkkaasta äänestä. Ei sanoissakaan mittää vikkaa ole. Kokonaisvaltainen paketti.

Nauti tästä ihanasta Dear Sister-biisin videosta! Rakastan.

Pojilla + tytöllä on muuten makia tyyli! Taitaa vaan iskiä tähän hipsteri-sydämeen!

Kuva täältä!

AG

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti