18. helmikuuta 2012

Vulture Club / 45 Special

Nyt on sisällä sellainen tuhannen palo että pakko jakkaa kokemus teijän kanssa. Eilen tämä tamperelainen psychobilly yhtye nimeltä Vulture Club viihdytti yleisöä Oulun hienoimmassa juottolassa, 45 Specialissa. Viihdytyksestä voijaan olla montaa mieltä..

Näin alustuksena kerrottakoon, että nautin keikoista eniten vesilinjalla tai parin kalijan voimin. Pidän mukana tanssimisesta, en riehumisesta ja haluan että muutki katsojat ympärilläni nauttivat. Olen kokenu monenmoista livevetoa (ette uskoiskaan) ja näin ollen päätyny noihin yllä oleviin päätelmiin. No, eilen olimme menossa viettämmää paari-iltaa, eli tanssilattia houkutteli. Yllätykseksi meijän tullessa Vulture Club oli edelleen lavalla vetämässä loputtomalta tuntuvaa settiään.. Ennakkoluulottomina tyttöinä kaarsimme tiemme tanssilattialle fiftarityylisten tyyppien sekaan. Näin hipsteriksi titeerattu tunsi olonsa ulukopuoliseksi.



Kuuntelimme, liikuimme ja järkytyimme. En oo ikinä kokenu mittää vastaavaa. Toisaalta hieno kokemus, suurimmaksi osaksi karmeinta mitä voi näillä silmillä nähhä. Yleisön ikä vaihteli 25 ja 50 väliltä ja promillelukemat oli varmasti yli 3 tai 4. Naisten fiftarihameen helemat liiteli korvien liepeillä ja jopa yhtyeen laulaja oli liian tukevassa humalassa seisoakseen lavalla. Ihimettelen jossei vokalisti sammunut takahuoneen sohvalle.. Kaikessa karmeudessaan ymmärrän kuitenki miksi ihmiset kuuntelevat yhtyeen tuotantoa ja käyvät keikoilla.

Tällä hetkellä kärsin keikan jälkeisestä shokista, josta toivottavasti parantelen itseni piakkoin. Pakko myöntää että olen silti onnellinen että koin tämän, eipä tarvi toista kertaa lähtiä kokeilemmaa.

Kuva täältä!

Kaikella ihmetyksellä, AG

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti